Det här är så himla gott! Kripsiga salladswrap som passar till en lättare lunch eller varför inte som tilltugg eller förrätt före maten. Jag fyllde mina med en krämig röra med kyckling och fetaost och toppade med lite bacon, paprika och avokado. Det finns inte så många goda wrapsbröd som är glutenfria så det här passar perfekt för oss eftersom Emil är glutenallergisk. De här är även supergoda med tonfiskröra! Receptet på den hittar du här: Tonfiskröra Salladswraps, 4 portioner 1 salladhuvud cosmopolitan eller romaneskosallad 1 paket bacon, 140 g 200 g tillagad kyckling, t.ex färdiggrillad går bra 150 g fetaost 1/2 rödlök 2 dl turkisk yoghurt 2 msk majonnäs salt och svartpeppar 1 röd papprika 1 avokado Gör så här: 1. Bryt av hela blad och skölj i vatten, lägg på handduk och torka av lite lätt. 2. Stek baconet krispigt i stekpanna eller ugn. Låt svalna och finhacka. 3. Grovhacka kyckling och fetaost. Finhacka rödlöken. Blanda med yoghurt och majonnäs och smaka av med salt och svartpeppar. 4. Fyll bladen med fyllningen och strö över hackad paprika, avokado och bacon. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika För fler goda middag och lunchtips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips