Det här är så otroligt enkelt och gott! Smördegssnurror med västerbottensost och spenat som passar perfekt som tilltugg innan maten, eller som en enklare förrätt. Man kan även göra de här till maten, det finns egentligen inte någon gång som jag inte skulle vilja ha de här! :) Tricket för att de ska bli riktigt bra är att pressa ur så mycket vätska du kan från spenaten, även att pensla båda sidorna med ägg så fäster de ihop ordentligt.För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Smördegssnurror, 12 st200 g fryst hackad spenat150 g västerbottensost150 g färskost1 vitlöksklyfta1 pkt färsk smördeg på rulle1 ägg till penslingGör så här:1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina upp spenaten och pressa ur så mycket vätska du kan, jag la den i en sil och pressade med en sked.2. Blanda västerbottensost, färskost, vitlök och spenaten.3. Rulla ut smördegen och pensla båda sidorna med uppvispat ägg.4. Bred på fyllningen och rulla ihop som en rulltårta. Skär 12 lika stora delar.5. Baka mitt i ugnen i 15-20 minuter tills de fått fin färg.Här är ett litet klipp när jag gör dem:För fler goda tilltugg och middagstips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips