Matjesill, brynt smör, färskpotatis och kavring! En perfekt snitt till midsommar med mycket smak! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Snittar med brynt örtsmör och matjesill, 8 st150 g smör0,5 tsk torkad basilika, eller 1 tsk färsk0,5 tsk torkad timjan eller 1 tsk färsk4 skivor kavring4 kokta kalla potatisar1 burk matjesill1 rödlök 4 RädisorHackad färsk gräslökGör så här:1. Bryn hälften av smöret, när smöret fått en gyllen färg, tillsätt örterna och dra kastrullen åt sidan och låt svalna något. 2. Vispa samman det brynta smöret med resterande smör. 3. Skär kavringen i mindre portionsbitar, stek på båda sidor i lite av det brynta örtsmöret. 4. Skiva potatis och bygg upp snitten med potatis, rödlök, rädisor och matjesill. 5 Toppa med det vispade brynta örtsmöret och finhackad gräslök. Jag älskar verkligen brynt smör, här hittar du massor av tips på vad du kan baka och laga med brynt smör: Brynt smör