Vi tröttnar aldrig på tacos, det är ju bara så gott! Det roliga är att man kan leka lite med smakerna, och här gjorde jag en tacopizza :) Precis hur gott som helt och perfekt middag! Tacopizza, 4 portioner Pizzadeg: 6 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 0,5 tsk salt 2,5 dl vatten 2 msk olivolja Fyllning: 400 g köttfärs 1 påse tacokryddor 1 burk tomatsalsa 150 g riven ost 1 liten burk majs 1 tomat 1 rödlök Garnering: Nachos Gör så här: 1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt vatten och olivolja och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. 3. Kavla ut degen på lätt mjölat bakbord och lägg på plåt med bakplåtspapper i en långpanna ca 30×40 cm. 4. Fräs köttfärsen i en stekpanna och krydda med tacokryddorna. 5. Bred på tomatsalsan på pizzabotten och strö på köttfärsen. Sedan brukar jag ha osten och toppa med majs, skivad tomat, och rödlök så att det ligger överst och får lite färg! 6. Baka mitt i ugnen i cirka 15 minuter tills pizzan fått fin färg. Tryck i lite nacochips för extra krisp, och kanske servera med lite guacamole? Älskar du också tacos? Testa då de här tacopirogerna! Recept: Tacopiroger För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika