Jag älskar verkligen brynt smör och har gjort det tidigare på bloggen också. Idag testade jag enklare variant som blev hur gott som helst! Jag gillar att ha vispat brynt smör på smörgåsen, men det är även supergott att ha till kokt färskpotatis, grillat eller på majskolvar. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Toppa gärna med lite flingsalt vid servering, det blir sååå gott att bre detta på ett gott bröd! Vispat brynt smör, 4-6 portioner 250 g rumsvarmt smör ev. flingsalt Gör så här: 1. Lägg häften av smöret i en tjockbottnad kastrull. Smält och sjud smöret ända tills det är brynt. Först blir det bara smält, sen bubblar det, sen kommer det ett fint bubbeltäcke och strax därefter börjar det dofta fantastiskt gott och lite nötigt. Rör under tiden så att du inte bränner smöret. 2. Låt smöret svalna något. Blanda det med resten av det rumsvarma smöret och vispa fluffigt med elvisp. 3. Strö över lite flingsalt vid servering. Älskar du också brynt smör? testa då denna: Ljummen potatissallad med brynt smör