Idag blev det en omgång av mina bästa brownies som på café! Receptet har jag delat tidigare, men det här kan man dela många gånger eftersom det är så bra och gott! Recept på Brownie, 16 stora bitar Chokladganache 150 g mörk choklad 1,5 dl vispgrädde Brownie 200 g smör 3 dl strösocker 1 ,5 dl kakao 1 tsk salt 1 msk vaniljsocker 3 ägg 1,5 dl vetemjöl Gör så här: 1. Chokladganachen: Hacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden, häll den över chokladen och låt stå i några minuter tills chokladen har smält. Rör ihop till en slät och fin ganache. Plasta bunken och låt stå i rumstemperatur. 2. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en form på cirka 20 x 20 cm, med med bakplåtspapper. 3. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt socker, kakao, salt och vaniljsocker och blanda. 4. Vispa ner 1 ägg i taget. Avsluta med att vispa ner vetemjölet och blanda ihop till en slät smet. 5. Fördela smeten jämnt i formen och grädda mitt i ugnen i 20-22 minuter. Låt svalna. 6. När kakan är sval så brer du på ganachen. Ställ brownien i kylen en stund för att chokladganachen ska stelna ordentligt. Häng med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika för ännu fler recept!