Just nu har jag dille på rosa äppelmos :) Jag har redan gjort det tre gånger i höst och den senaste blev så fantastiskt rosa! Tidigare i år såg jag bloggaren Camilla Hamid på My kitchen stories göra fyllda hallonmuffins och blev så sugen att testa den tekniken också! Så idag blev det fyllda äppelmuffins som blev grymt goda! Man kan ju fylla dem med vad som helst, men rosa äppelmos passar ju perfekt just nu! Receptet på rosa äppelmos hittar du här: Rosa äppelmos Fyllda äppelmuffins, 12 st. 75 g smör 1,5 dl mjölk 3 st ägg 2,5 dl strösocker 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 3 dl äppelmos Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Smält smöret och ha i mjölken. 3. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt allt i äggvispet och rör ihop till en jämn smet. 4. Fyll muffinsformarnaformarna till 2/3 och grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Känn med en sticka att de är klara. 5. Låt muffinsen svalna. 6. Gröp ur ett hål i mitten av muffinsen, jag använde baksidan på en stor tyll. 7. Fyll med äppelmos, enklast är att använda en spritspåse. Muffinsen håller sig färska lika länge som vanliga muffins och det går bra at frysa dem. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vill du ha fler recept på vad du kan baka med äpple så hittar du massor av recept här: Baka med äpplen