Älskar du cakepops? Då är det här bakverket för dig! Mumsiga hallonbollar rullade i kokos, perfekt till kalas! Vill man inte göra bollar av smeten så är även kakan god precis som den är, gärligt segmjuk hallonkaka med vit choklad. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfikaoch Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Hallonbollar, ca 40 st250 g rumsvarmt smör3 dl strösocker4 ägg5,5 dl vetemjöl1 msk vaniljsocker1,5 tsk bakpulver150 g mandelmassa1 dl vispgrädde3 dl hallon100 g hackad vit chokladTill rullning:2 dl kokosGör så här:1. Sätt ugnen på 175 grader, klä en form på ca 20x30 cm med bakplåtspapper.2. Vispa samman smör och socker, tillsätt ett ägg i taget.3. Blanda vetemjölet med vaniljsocker och bakpulver.4. Vänd ner mjölblandningen tillsammans med riven mandelmassa och vispgrädden och blanda till en slät smet.5. Fyll formen med smeten och strö över hallon och vit choklad.6. baka mitt i ugnen i ca 40 minuter, känn med en sticka att den kommer ut ren ur kakan.7. Låt svalna helt.8. Nu till det roliga :) - Mosa sönder hela kakan i en bunke, rulla matskedsstora bollar som du sedan rullar i kokos.9. Ställ gärna i kylen en stund innan servering så att de säter sig. De går utmärkt att frysa in också. Vill man inte göra bollar av smeten så är ju kakan god precis som den är också! Älskar du hallon? Kolla då in här: Recept med hallon