Underbart saftiga kärleksmums toppat med strössel! Lite färggladare än kokos och förgyller vilket fikabord som helst! Kärleksmums är verkligen en favorit här hemma. Saftig mjuk kaka med läcker glasyr, vem kan motstå det? Ibland bakar jag den även i en rund form, receptet på den hittar du här: Kärleksmumskaka Kärleksmums, 30 bitar 225 g smörmör 2 dl mjölk 5 ägg 4 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 1,5 dl kakao 1 msk bakpulver 6 dl vetemjöl Glasyr: 50 g smör 0,5 dl starkt kaffe 0,5 dl kakao 1 msk vaniljsocker 3 dl florsocker Garnering: 1 dl valfritt strössel  Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Klä en stor ugnsform på cirka 25x30 cm med bakplåtspapper. 3. Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. 4. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl genom en sil. Tillsätt smör och mjölk och blanda allt till en jämn smet. 5. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 20-25 minuter. Känn med en sticka i mitten att den kommer ur torr. 6. Låt kakan svalna. Smält smöret i en kastrull, tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker och blanda väl. 7. Bred glasyren över den varma kakan och strö över strössel. Skär upp i rutor. Vem kan motstå en läcker smet med choklad! Du hänger väl med Fredriks Fika på Instagram och Facebook? Instagram: @fredriksfika Facebook: Fredriks Fika