Underbar kladdkaka med vit choklad och syrliga hallon! Perfekt kombo som är så gott med en klick grädde till! Hallonkladdkaka med vit choklad, 8 bitar2 st ägg1,5 dl socker100 g smör100 g vit choklad2.5 dl vetemjöl1,5 dl hallonGör så här:1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröda en springform på ca 20 cm i diameter.2. Smält smöret i en kastrull. Dra av från plattan och smält chokladen i smöret.3. Vispa ner sockret och ett ägg i taget. Vispa till sist i mjölet.4. Häll ner smeten i formen, strö på hallonen.5. Grädda i 15-20 minuter. 15 minuter = Jättekladdig, 20 minuter, ganska lite kladdig För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks FikaVill du ha fler recept på kladdkakor så hittar du massor av recept här: Kladdkakor