Det är väldigt sällan jag bakar med andra färdiga produkter, men idag kombinerade jag två favoriter: Kladdkaka + Sombreros! Det blev magiskt gott! Kladdigt, sött, chokladigt och salt, denna måste testas! Du kan använda det här receptet och testa med andra snacks också, t.ex popcorn, chips eller ostbågar! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Kladdkaka med sombreros, 10 bitar Kladdkakan: 3 dl strösocker 1,5 dl kakao 1 msk vaniljsocker 1 tsk salt 200 g smält smör 3 ägg 1,5 dl vetemjöl Topping: 1/2 påse sombreros eller andra snacks, ca 60 g. 200 g mjölkchoklad Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och mjöla en form med kakao på cirka 20 cm i diameter. 2. Blanda socker, kakao, salt och vaniljsocker i en bunke. Rör ner det smälta smöret. 3. Vispa ner 1 ägg i taget. Avsluta med att vispa ner vetemjölet och blanda ihop till en slät smet. 4. Fördela smeten jämnt i formen och grädda mitt i ugnen i 20-22 minuter. Låt svalna helt i formen, gärna i kylen. 5. Dela och smält chokladen i vattenbad eller mikrovågsugn. 6. Lägg sombreros i en bunke och häll över chokladen och rör om tills de är täckta. Fördela dem sedan över kladdkakan. 7. Kan ätas direkt, eller ställa i kylen så at chokladen stelnar. Älskar du kladdkaka med massa extra gotta på så gillar du säkerligen den här snickerskladdkakan! Recept: Snickerskladdkaka