Kladdkakemuffins är ju bara för gott! Riktigt kladdiga och goda muffins som jag gillar att dekorera med lite grädde och bär eller frukt. Sem en efterrätt i muffinsform! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Kladdkakemuffins med vaniljgrädde, 10 st 100 g smör 100 g mörk choklad 2,5 dl strösocker 2 ägg 2 dl vetemjöl 0,5 dl kakao 1 tsk vaniljsocker 1 krm salt Vid servering: 2 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker Valfria bär eller frukt Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Smält smöret och bryt ner chokladen i det varma smöret och smält ihop. 3. Rör i socker, ägg. Blanda vetemjöl, kakao, vaniljsocker och salt och rör ner i kastrullen. 4. Ställ muffinsformarna på en plåt, gärna muffinsplåt om du har. Fyll till 3/4 och baka i 8-10 minuter. 5. Låt svalna och dekorera med vispad grädde med vaniljsocker och dekorera med frukt eller bär. Älskar du kladdkaka på alla de vis så måste du bara testa de här kladdkakekakorna! Recept: Kladdkakekakor