Idag testade jag en såååå god paj! En klassisk rabarber och jordgubbspaj med smultäcke, men i smulet hade jag i lite corn flakes! Extra krispigt och så gott tillsammans med den krämiga pajfyllningen. Detta måste testas! Jag serverade den här med min rårörda vaniljsås, receptet hittar du här: Rårörd vaniljsås Rabarber och jordgubbspaj, 8 portioner Smulpaj med corn flakes: 1.5 dl vetemjöl 1.5 dl havregryn 2 dl corn flakes 1 dl strösocker 150 g smör Fyllning: 250 g rabarber 250 g jordgubbar 1 dl strösocker 2 msk potatismjöl Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda vetemjöl, havregryn, corn flakes och socker i en bunke. Tillsätt smöret och nyp ihop till en smulig massa. 3. Skölj och skiva rabarber och jordgubbarna. 4. Blanda rabarber och jordgubbar med socker och potatismjöl, lägg i en pajform och strö över smulet. 5. Baka mitt i ugnen i 25-30 minuter. 6. Servera gärna med vaniljsås eller vaniljglass! Häng med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika för ännu fler recept! Här har jag samlat massor av recept på vad du kan baka med rabarber! Baka med rabarber