I veckan hade jag besök av Sverige springer som kom hit och hälsade på oss och pratade vinterlöpning! Vi passade även på att baka lite bra saker att fylla på med energi när man springer, så jag gjorde mina browniemuffins som är grymt goda! De är även gluten och mjölkfria och utan vitt socker, och jag lovar dig att de är grymt goda ändå!Just nu har Sverige springer virituella lopp som man kan springa – Winter series, kolla in dem här: Winter series Där kan man vinna superfina priser, bland annat min senaste bok! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks FikaHär kan du se en film när vi bakar dessa: Browniemuffins, 6 st150 g urkärnade dadlar3 ägg1,5 dl hasselnötmjöl eller mandelmjöl0,5 dl smält kokosolja1 dl kakao1 tsk bakpulverEn nypa saltHackade valnötter eller hasselnötterGör så här:1. Sätt ugnen på 200 grader.2. Mixa dadlarna och äggen med stavmixer eller i en matberedare3. Blanda i resten av ingredienserna och mixa tills välblandat5. Fördela smeten i muffinsformarna och strö på nötterna6. Grädda i ca 10-12 min. Sist Sverige springer var här och hälsade på så bakade vi dessa: Fredriks löparkaka