Det var roligt det här med att baka paleo, och efter all julmat så känns det helt rätt att inte trycka i mig ännu mer socker :)Idag blev det saftiga, chokladiga och nötiga browniemuffins, helt otroligt att dadlar kan ge sådan sötma. Jag använde kokosolja, men smälte den lite i micron innan för att kunna blanda ihop allt. Kul att hålla på med råvaror som jag inte använt tidigare! Hopps du blir sugen att testa! Ingredienser 6 st muffins1 1/2 dl dadlar3 ägg1 dl hasselnötmjöl eller mandelmjöl3 msk kokosolja1 dl kakao1 tsk bakpulverEn nypa saltHackade valnötterGör så här:1. Sätt ugnen på 200 grader.2. Mixa dadlarna med äggen och kokosoljan3. Blanda i hasselnötmjölet, bakpulver, kakao och salt4. Mixa ner blandningen med ägg/dadlar tills det är en härlig smet5. Fördela smeten i muffinsformarna och strö på valnötter6. Grädda i ca 10 min.