Nu var det väldigt längesedan jag gjorde något paleorecept! Så idag bjuds det på tekakor! :) Tekakorna blev väldigt goda och smakar smarrigt både som nybakade eller som rostade! Nu käkade jag dessa till frukost, men det kommer att bli ett par till mellanmål också! Tekakorna är glutenfria och laktosfria så det passar många, men man måste ju inte vara glutenintolerant eller laktosintolerant för att baka dessa. Det kan vara bra att låta magen vila då och då. Det är också kokosolja i dem och det är ju supernyttigt! Ingredienser 2 Ekologiska Ägg 1 dl kokosmjölk 2 msk smält kokosolja 1 dl mandelmjöl 1 msk krossade linfrön 2 tsk Fiberhusk 1 tsk brödkryddor (anis/fänkål) 1 tsk Bakpulver ½ tsk salt Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader 2. Rör ihop alla torra ingredienser i en bunke 3. Knäck ner äggen, blanda i kokosmjölken och det smälta kokosfettet. Rör till en slät smet. Låt svälla 5 minuter 4. Klicka ut smeten med en sked på bakplåtspapper. Använd undersidan av skeden för att forma bröden så de blir runda 5. Grädda i 12-15 minuter, tills de fått lite färg 6. Låt svalna på galler Ofta när man gör paleorecept så är det mycket enklare än att baka vanligt, bara blanda blanda! Jag kryddade upp bröden ordentligt med brödkryddor för att jag tycker att det är så gott, men om du vill så är det bara att utesluta dem! Är du nyfiken på fler Paleorecept så finns de under kategorin Paleo.