Här är en paleokaka som är ljuvligt saftig, smakfull och perfekt att bjuda på till fika! Den räckte till att bjuda många på, och de kommentarer jag fick var bland annat från Emil som sa: Det här är det godaste paleobaket som du gjort! Jo jag tackar ja! [caption id="attachment_4038" align="alignright" width="980"] Jag bjöd även alla på jobbet på kakan, och de gillade den verkligen, denna kunde alla äta eftersom den är naturligt gluten och laktosfri![/caption] Ingredienser: 2 ägg 1 mogen banan 3 dl mandelmjöl 0,5 dl kokosmjöl 0,5 dl honung 0,5 dl smält kokosolja 1/2 tsk vaniljpulver 1/2 tsk bakpulver Kaneltopping: 2 msk smält kokosolja 2 msk honung 2 tsk kanel Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader 2. Mosa bananen, och tillsätt kokosolja, honung och ägg, vispa upp lite lätt. 3. Blanda mandelmjöl, kokosmjöl, vaniljpulver och bakpulver i en separat skål. Blande de torra ingredienserna med banan/ägg-vispet. 4. Smörj formen med kokosolja och fördela smeten jämnt. 5. Blanda alla ingredienser till kaneltoppingen och fördela över smeten 6. Baka i ca 30 minuter tills toppingen ser krispig och ut. [caption id="attachment_4037" align="alignright" width="980"] Fördela kaneltoppingen över kakan, det doftar redan gott nu, men vänta till den är i ugnen![/caption] [caption id="attachment_4068" align="alignnone" width="980"] Kakan kanske inte ser så mycket ut för världen, men det den saknar i utseende så ger den tillbaka i smak :)[/caption] [caption id="attachment_4069" align="alignright" width="980"] Alltid lite trevligare att serva på fat med sked, då känns det mesta lite lyxigt![/caption]