Kokostoppar är ju i snudd på paleo som de är, men om man byter ut smöret mot kokosolja och sockret mot kokossocker så har du helt plötsligt ett lite nyttigare alternativ, och som blev fantastiskt goda! Att blanda i lite finrivet skal från en citron gör att kokostopparna får ännu mer smak, och dessa kändes riktigt lyxa måste jag säga! :) Kokossocker är gjort av kokosblommans söta och näringsrika nektar. Kokossocker har ett lågt GI och innehåller inga tillsatser. Ingredienser 3 msk kokosolja 2 st medelstora ägg 1 dl kokossocker 200 g kokosflingor rivet skal av 1⁄2 st citroner Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader 2. Rör ihop ägg och kokossocker i en skål. 3. Tillsätt kokosflingor, citronskal och kokosolja och rör ihop till en smet. 4. Låt stå i 10 min 5. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar och forma till 15 stora eller 30 små toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min för stora toppar och ca 10 min för små toppar.