Imorgon är jag fikaansvarig på jobbet, och då passar det ju bra att testa ett nytt paleorecept! Morotsmuffins med valnötter och kanel, enkla att göra, och ja, vi var tvugna att provsmaka redan idag, mycket goda! Hoppas det blir några över så jag kan få mellis några dagar:) Något jag märkt just med de paleosaker jag testat, är att de bara blir godare ju längre de står, och de torkar inte lika lätt som vanliga bröd/muffins! Håller lätt 4-5 dagar i en burk eller plastpåse (Längre än så har de inte funnits kvar:) Ingredienser: 3 ägg 3 1/2 dl mandelmjöl 3 1/2 dl finrivna morötter 1 mosad mogen banan 0,5 tsk bikarbonat 1 tsk kanel 1 msk citronsaft 2 msk smält kokosolja 1 dl valnötter 1 nypa salt Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader 2. Blanda mandelmjöl, salt bikarbonat och kanel 3. Blanda banan, ägg, olja och citronsaft 4. Blanda i morötter och valnötter i bananröran, blanda sedan i de torra ingredienserna 5. Fyll muffinsformarna till 3/4-delar och baka sedan dem i 20-25 minuter 6. Låt svalna, njut!