Idag bjuds det på saftiga och smakrika morotsmuffins! Det här receptet grundar sig på en kaka jag gjorde tidigare, men i behändig muffinsstorlek :) Jag toppade dem med lite hela valnötter så blir det ett perfekt litet bakverk! Ingredienser till 10 muffins 200 g urkärnade färska dadlar 3 ägg 2 1/2 dl mandelmjöl 3 små morötter 3 msk kokosolja 1 msk kanel 2 tsk bakpulver en nypa salt Hela valnötter Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader 2. Mixa dadlarna och äggen med stavmixer eller i en matberedare 3. Skala och riv morötterna fint 4. Tillsätt morötterna samt övriga ingredienser och mixa tills välblandat 5. Fyll muffinsformarna till va 3/4, garnera med valnötter ovanpå 6. Baka mitt i ugnen ca 20-25 minuter, känn med en sticka att de är torra i mitten innan du tar ut dem. Här nedan är hela mitt paleokakfat, det går alltså helt utmärkt att bjuda på ett roligt fika som är både smakrikt och gott, men med bara naturliga ingredienser! 100% gluten och laktosfritt och utan något vitt socker :) Recepten på de andra bakverken hittar du även här nedan. Chokladbollar a la Paleo med rostade hasselnötter Kokostoppar doppade i choklad Hoppas att du blir sugen på att testa något av dessa recept. De är verkligen lätta att göra, och jag lovar dig, de är lika goda som vilket bakverk som helst!