Paleobröd med smak av anis, fänkål och vallmofrön, detta bröd blev otroligt gott och smakade verkligen så som jag vill att bröd ska smaka! Riktigt gott med lite skinka på var det också :) Nu är paleoveckan igång! Paleo är naturligt gluten och laktosfritt, och passar bra för dig som är känslig eller allergisk mot det. Jag köpte mandelmjöl, men du kan göra det själv genom att mala eller mixa mandlar om du hellre vill det. Ingredienser: 6 ägg 6 dl mandelmjöl 1 msk kokosolja 2 msk krossat linfrö 1 tsk salt 1 tsk bakpulver 1 msk malda brödkryddor (anis/fänkål), går att utesluta om man inte tycker om det. Vallmofrön Gör så här 1. Sätt ugnen på 200 grader 2. Knäck ner äggen i en mixer, om du inte har en mixer så kan du köra med en stavmixer. Mixa tills äggen känns lite luftiga ca 1 minut 3. Tillsätt övriga ingredienser och mixa igen tills smeten/degen blir slät 4. Smörj en form med kokosolja och fördela degen med en slickepott, strö över vallmofrön 5. Baka brödet i 30-35 minuter 6. Låt brödet svalna i formen, skär upp och njut! [caption id="attachment_4033" align="alignright" width="980"] Paleo-brödet blev riktigt fast och härligt, kändes som riktigt bröd, och framförallt smakade det gott![/caption] [caption id="attachment_4031" align="alignright" width="980"] Jag älskar vallmofrön, så jag hade på lite extra![/caption]