Här är ett recept som jag testade fram när jag var sugen på lite paleokakor. Det är så roligt att testa fram lite nya recept, och de här blev riktigt goda! Jag använde hasselnötsmjöl som gjorde att det blev riktigt mycket smak på kakorna. Kakorna är mer åt en mjuk kaka och var härligt saftiga inuti! Det är perfekt att dra till med lite paleobakning när man vill ha ett lite hälsosammare alternativ till fikat. Vi har flyttat i veckan och då har de här kakorna varit perfekt att ta till när energin tryter :) Ingredienser till 12 paleokakor 2,5 dl mandelmjöl 1 msk kokosmjöl 0,5 dl kakao 1 tsk vaniljpulver 1 krm salt 0,5 tsk bakpulver 1 ägg 1 dl smält kokosolja 0,5 dl honung 1 dl grovhackade macadamianötter Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader, klä en plåt med bakplåtspapper. 2. Blanda mandelmjöl, kokosmjöl, kakao, vaniljpulver, salt och bakpulver i en skål. 3. Blanda ägg, kokosolja och honung i en separat skål. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda ihop till en fast deg. 4. Avsluta med att blanda ner macadamianötterna. Låt degen vila i 5 minuter. 5. Använd en sked och lägg matskedsstora kakor på bakplåten. 6. Baka mitt i ugnen i ca 13-15 minuter. Vill du testa fler av mina paleorecept så hittar du dem här: Fredriks Paleo Här finns fler paleokakor, bröd, mjuka kakor och muffins!