Går det att baka gott utan varken gluten, mjölk eller socker? Jajamensan!! Mina paleomuffins med saffran och russin smakar precis lika gott som en saffransbulle! Att baka paleo är verkligen både enkelt, och framförallt gott! Jag har samlat alla mina paleorecept här: Fredriks paleo, här hittar du allt ifrån kakor till bröd och godis! De här muffinsarna blir så söta och goda av russinen och lite honung! Paleomuffins med saffran och russin, 10 stycken 3 ägg 0,5 dl honung 0,5 dl smält kokosolja 0,5 g saffran 4,5 dl mandelmjöl 1 msk kokosmjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl russin Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Vispa ihop äggen med honung, kokosolja och saffran. 3. Blanda mandelmjöl, kokosmjöl och bakpulver. 4. Blanda samman de torra ingredienserna med äggvispet till en jämn smet. 5. Till sist blandar du i russinen och rör om så de fördelas jämnt i smeten. 6. Portionera upp i muffinsformar och baka ca 20-25 minuter i mitten på ugnen och de har fått fin färg. Såhär ser smeten ut innan russinen kom i. Det tar inte mer än några minuter att få ihop den här smeten! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Innan ugnen, jag provsmakade lite på smeten och jag lovar att den var hur god som helst! Hoppas du blir sugen att testa dessa! Jag bakar paleo ganska ofta då jag tycker att det är så gott, och det är perfekt när man ska bjuda någon som är allergisk mot gluten eller mjölkprodukter! Just dessa bjöd jag Nina på som driver bloggen Niiinis, dock så visste jag inte att hon var allergisk mot mandlar... så jag fick äta dem själv :)