Paleopannkakor är otroligt enkelt att göra, och det är så gott! Idag var jag sugen att testa att ha i lite choklad i smeten samt lite mandelmjöl för att få en matigare pannkaka som man står sig på ett tag. Testa dem redan idag vettja! Jag serverade mina paleopannkakor med lite lönnsirap. Tänk på att lönnsirapen ska vara ren lönnsirap, det finns lönnsirap som egentligen bara är sockerlag med smaksättning, usch och fy för sådan! Det kostar några kronor extra för ren lönnsirap, men man behöver bara lite! Jag räknar detta som fyra frukostportioner, eller två portioner om man äter det till lunch. Ingredienser till 10 Paleopannkakor 2 mogna bananer 4 ägg 1 dl mandelmjöl 0,5 dl kakao 2 tsk fiberhusk 1 tsk bakpulver +Kokosolja att steka i Gör så här: 1. Mosa bananerna och vispa ihop med äggen. 2. Blanda alla torra ingredienser och vispa sedan ner dem i äggblandningen. Låt smeten vila i 5 minuter. 3. Stek pannkakorna i kokosolja på medelvärme. 4. Servera med lite lönnsirap. Paleo är naturligt gluten och mjölkfritt och alltid naturligt sötat utan vitt socker. T.ex dadlar, banan eller honung är vanliga sötningsmedel. Blir du sugen på att testa fler paleorecept så hittar du massor av recept här: Fredriks Paleo