Idag blev det lite Paleo till frukost! Jag gjorde scones som jag smaksatte med lite citron och ingefära. Dessa passar även utmärkt till Afternoon tea! Sconesen går utmärkt att göra utan citron och ingefära, det är bara jag som älskar det i bakverk :) Ingredienser till 6 st. 2 dl mandelmjöl 2 msk kokosmjöl 1 msk fiberhusk 1 msk ciafrön 2 tsk bakpulver 5 ägg 1/2 dl smält kokosolja Skalet av en halv citron 1 tsk finriven ingefära ½ tsk salt Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke. 3. Vispa ihop äggen med kokosolja, citron och ingefära, blanda detta med de torra ingredienserna. 4. Låt blandningen vila ca 5 minuter. 7. Klicka ut runda kakor på en bakplåtspappersklädd plåt eller i muffinsformar. 8. Baka sconesen i 12-15 minuter mitt i ugnen, sista minutrarna brukar jag dra på lite grill för att få lite färg på dem. Jag använde muffinsformar i silikon när jag gjorde dessa, men det går utmärkt att enbart forma scones direkt på en plåt med baklåtspapper, eller fylla muffins med dem.