Jag ville testa ett lite juligare recept av paleo, och vad passar väl inte bättre än lite pepparkaksmuffins! Dessa pepparkaksmuffins är gluten och mjölkfria och enbart naturligt sötade med banan och lite dadlar. Om du inte testat paleo tidigare så tycker jag verkligen det är dags nu! Paleo är både gott och otroligt enkelt att göra. Ingredienser 8 stycken pepparkaksmuffins 1 mogen banan 5 färska dadlar 3 st Ägg 1 msk smält kokosolja 3 dl Mandelmjöl 1 tsk Bakpulver 1 tsk kanel 1 tsk ingefära 1/2 tsk nejlika +Hyvlad mandel till topping Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Mosa bananen. 3. Finhacka dadlarna. 4. Blanda banan och dadlar med med äggen och den smälta kokosoljan. 5. Blanda mandelmjöl, bakpulver, kanel, ingefära och nejlika i en separat skål. 6. Blanda äggblandningen med de torra ingredienserna till en jämn smet. Du kan använda stavmixer om du vill så får du lite finare textur på muffinsen. 7. Fördela smeten i muffinsformarna, och strö lite hyvlad mandel ovanpå varje muffins. 8. Grädda muffinsen mitt i ugnen ca 25 minuter. Blir du nyfiken på att baka mer paleorecept så hittar du alla min arecept här: Fredriks Paleo