Vissa recept verkar ju som att det inte ska fungera, det här är ett sådant. Tekakor utan vetemjöl, whaaat! :) Men det fungerar verkligen och blir riktigt gott! Vill du baka mer glutenfritt så kan du kika in på mina paleorecept här: Baka Paleo Tekakor utan vetemjöl, 8 stycken 1 dl mandelmjöl 1 msk linfrön 2 tsk Fiberhusk 1 tsk brödkryddor (anis/fänkål) 1 tsk bakpulver 0,5 tsk salt 2 ägg 1 dl kokosmjölk 2 msk smält kokosolja Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rör ihop alla torra ingredienser i en bunke 3. Knäck ner äggen, blanda i kokosmjölken och det smälta kokosfettet. Rör till en slät smet. Låt svälla 5 minuter. 4. Klicka ut smeten med en sked på bakplåtspapper. Använd undersidan av skeden för att forma bröden så de blir runda 5. Grädda i 12-15 minuter, tills de fått fin färg. 6. Låt svalna på galler. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vill du testa mer paleobröd så hittar du mitt recept på paleoscones här: Paleoscones