Det här är ett recept som kommer ifrån min gammelfarmor Agda. Härligt segmjuka nötsnittar som snabbt blev en ny favorit! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Berlinerbröd, 20 st 2 ägg 2 dl strösocker 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 dl finhackade nötter, t.ex mandel eller hasselnötter Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. 3. Blanda mjöl, bakpulver och nötter och ha i bunken och arbeta samman till en deg. 4. Dela degen i två lika stora delar och forma till två längder och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dem lite. 5. Grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter. 6. Skär i snittar direkt de kommer ur ugnen och låt svalna på plåten. Vill du ha fler recept på goda småkakor så hittar du alla mina recept här: Fredriks småkakor