Underbara sega polkagriskakor fyllda med den lenaste av frostingar, och krispiga polkagrisar runtom. De här är precis hur goda som helt. Kakorna går utmärkt att förbereda, men det blir bäst om man fyller och dekorerar dem precis innan gästerna kommer. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Cookies med polkagrisar, 10 stycken 100 g rumsvarmt smör 1,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 ägg 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 20 krossade polkagriskarameller Fyllning: 100 g mjukt smör 3 dl florsocker 125 g philadelphiaost 10 krossade polkagriskarameller Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Vispa smör, strösocker och vaniljsocker i en bunke tills det blir fluffigt. 3. Vispa ner ägget. 4. Blanda mjöl och bakpulver och vispa ner det tillsammans med polkagrisarna. 5. Rulla 20 bollar av degen och lägg med bra mellanrum på plåtar med bakplåtspapper. 6. Baka mitt i ugnen mellan 7-9 min och kakorna har en gyllenbrun färg. 7. Ta av kakorna från plåten och låt svalna. Vid servering: 8. Vispa smöret till fyllningen riktigt fluffigt. Tillsätt florsocker och vispa tills riktigt krämigt. 9. Tillsätt philadelphiaost och vispa ihop tills välblandat. 10 Använd en spritspåse och sprita frosting på undersidan av en kaka. Lägg en till kaka ovanpå och tryck till så att fyllningen når ut ända till kanten. 11. Rulla kanterna i de krossade polkagrisarna. (Låter du kakorna stå eller vara i kylen så smälter polkagrisarna) Vill du ha mer tips på vad du kan baka till jul så hittar du massor av inspiration här: Baka till jul