Sedan jag testade Dubbelt så goda första gången så gör jag dem ofta! Smarriga mandelbottnar som ma kan fylla med smak efter säsong. Denna gång blev det dubbelt så goda med hallon. MUMS! Dubbelt så goda med hallon, 30 st. Kakorna: 250 g mandel eller mandelmjöl 5 dl florsocker 4 äggvitor Fyllning: 200 g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 dl hallon Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Mal mandeln och blanda med florsockret. 3. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner de i blandningen. 4. Klicka ut med en tesked på bakplåtspapper, eller använd en spritspåse. Det skall bli ca 60 stycken kakor. 5. Grädda ca 10 min i mitten av ugnen, låt kallna på papperet. 6. Vispa smör, florsocker och vaniljsocker till det är riktigt fluffigt. Tillsätt hallonen och vispa tills det har gått ihop sig till en jämn smörkräm. Använder du frysta hallon, låt dem tina på hushållspapper så det inte blir för mycket vätska. 7. Bred kräm på hälften av kakorna och lägg ihop dom två och två. Förvaras svalt och går utmärkt att frysa och tinar snabbt i rumstemperatur. Vill du testa fler smaker så kan du hitta dem här: Kaffe, citron/vanilj eller choklad För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika