Underbart goda saffranskokostoppar doppade i vit choklad! De här är verkligen hur goda som helst och lyser upp kakfatet! Kokostoppar med saffran är verkligen enkla att göra också. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Saffranskokostoppar, 15 st 50 g smör 2 ägg 1 dl strösocker 0,5 g saffran 200 g kokosflingor Dekoration: 100 g vit choklad (eller mörk om du hellre vill ha det. Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt svalna. 2. Rör ihop ägg, socker och saffran i en skål. Tillsätt kokosflingor och smör och rör ihop till en smet. Låt stå i 10 minuter och svälla. 3. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar och forma till 15 stora toppar på en plåt med bakplåtspapper. 4. Grädda mitt i ugnen ca 15 min till de har fått fin färg. 5. Låt svalna. Smält chokladen i micro eller vattenbad och doppa botten i choklad. Ställ på bakplåtspapper och låt stelna i kylen. Älskar du också att baka med saffran så har jag samlat en mängd recept här åt dig: Baka med saffran