Det som är väldigt häftigt med det jag gör är att efter snart sju år med bloggen så dyker det fortfarande upp recept som jag aldrig testat! Det är det som gör mitt jobb så himla kul! Idag blev det vaniljhorn, en helt vanlig småkaka, men ovanligt god! Mördeg är ju som mördeg är, lite svår att jobba med, men underbart god! Tänk på att inte ha i för mycket mjöl så att det bara smular för dig. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vaniljhorn, 30 st 200 g rumsvarmt smör 2 msk vaniljsocker 2 msk strösocker 5 dl vetemjöl (300 gram) Garnering: strösocker Gör så här: 1. Rör smör, vaniljsocker och strösocker smidigt med elvisp. Tillsätt mjölet och arbeta ihop till en deg. Låt degen vila i kylen i 30 minuter. 2. Sätt ugnen på 175 grader. 3. Dela degen i tre bitar och rulla till centimetertjocka rullar. Dela varje rulle i 10 bitar. Rulla till spetsar och böj till horn. 4. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i 12 minuter. Vänd de varma kakorna i strösocker. Vill du ha fler recept på småkakor hittar du alla mina recept här: Fredriks småkakor