Bountyrulltårta är precis vad det låter som, dock helt utan godis i bakverket :) Här blandar jag kokos och choklad på ett riktigt smarrigt sätt! Receptet tog jag fram åt Bakboxen för ett par år sedan, och det är så gott! Älskar du rulltårta och choklad? Kika in här på min Snickersrulltårta! Snickersrulltårta Bountyrulltårta, 10 bitar 3 ägg 1,5 dl strösocker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl kakao 1 tsk bakpulver 1 msk vatten Fyllning: 200 g kokosflingor 3 dl krämig kokosmjölk (Rosa tetrapack, den som är blandad och man kan hälla) 2 dl florsocker Dekoration: 150 g mörk choklad 55% Kokosflingor Gör så här: 1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Vispa ägg och socker poröst. 3. Blanda mjöl, kakao och bakpulver. Rör ner det i smeten tillsammans med vattnet. 4. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, 30×40 cm. Bred ut smeten jämnt och grädda i nedre delen av ugnen ca 5 minuter. 5. Strö strösocker över hela kakan och stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper, ta bort papperet som kakan gräddats på. Låt svalna. 6. Blanda kokosflingor, kokosmjölk och florsocker till en jämn massa och låt stå cirka 5 minuter. 7. Bred kokosfyllningen på kakan och rulla ihop från långsidan. 8. Finhacka hälften av chokladen och smält i vattenbad. Finhacka resten av chokladen och låt den smälta i den smälta chokladen. Ringla över choklad och strö lite kokosflingor ovanpå. Jag älskar verkligen att göra rulltårta, det gås så snabbt och blir alltid gott! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika