Jag gjorde nyligen riktigt härligt frasiga marängbottnar, och utav dem så gjorde jag denna Marängsvisstårta! Du förstår hur gott det här var va?? En lite finare variant att servera marängsviss på :) Ingredienser till en Marängsvisstårta för 6-8 personer2 Marängbottnar2 bananer2 dl grädde1 liter vaniljglass1 dl chokladsåsGör så här: 1. Gör antingen egna bottnar som du hittar här: Marängbottnar, eller färdigköpta.2. Lägg en av bottnarna på ett tårtfat.3. Vispa grädden. Bred på eller spritsa hälften av grädden på marängbotten.4. Skär bananerna i tunna skivor och sprid ut på grädden.5. Kula klassen och lägg på bananerna.6. Lägg den andra marängbotten på glassen och dekorera med restan av grädden, skivad banan, lite glass och chokladsås.7. Gör tårtan precis innan den ska serveras, men det gör inget om glassen har smält lite innan så att den gör marängbotten sådär härligt seg och god! Börja med en marängbotten på ett tårtfat eller en stor tallrik. Det är alltid trevligt att servera på ett fint fat! Ha på hälften av grädden och skivade bananer. Jag gillar bananer som är lite bruna, de är mer söta och goda då! Kula glass och lägg över hela tårtan. Jag använde äkta gräddglass med vanilj såklart :) Vill man göra det riktigt avancerat så kan man såklart göra egen glass! Ringla choklad över glassen. Man vill ju att det ska komma med maräng, grädde, banan och choklad i varje betta :) Dekorera efter tycke och smak! Vill man kan man såklart söta grädden med lite vaniljsocker, men jag tyckte det blev lagom med sött ändå!Vill du testa fler av mina tårtor så hittar du dem här: Fredriks tårtor Marängsviss är verkligen en klassiker som inte går ur tiden, det är ju så otroligt gott med blandningen maräng, grädde, banan och choklad!