Ni som följer mig här vet at jag är barnsligt förtjust i pannkakor :) Så en rejäl pannkakstårta är verkligen något som jag älskar! Jag fyllde denna med bär, grädde och sylt med bara bär, den där som inte har något socker i sig. Det blev verkligen hur gott som helst! Man kan såklart fylla den med vilken sylt man vill. Vill du koka egen så hittar du massor av recept här: Sylt För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Pannkakstårta, 6 portioner 3 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 msk vaniljsocker 6 dl mjölk 4 st ägg Fyllning: 3 dl vispgrädde 300 g sylt 0,5 l blandade bär Gör så här: 1. Blanda mjöl, salt och vaniljsocker i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en klumpfri smet. 2. Tillsätt resten av mjölken och äggen och vispa samman. 3. Stek pannkakorna på medelvärme. Jag använde cirka 3/4 dl per pannkaka. 4. Lägg pannkakorna på smörpapper och låt svalna helt. 5. Montera tårtan och varva sylt, grädde och bär. När man lägger bär mellan pannkakorna kan det vara bra att ha lite grädde som grund så de inte rullar iväg. Det är även bra att lägga mycket bär så att det blir jämnt på lagret. Jag blev så nöjd att det gick lätt att skära upp fina bitar av tårtan! Visst sa jag att den blev såååå god! :)