En klassisk stor och somrig Pavlova som är fylld med visgrädde blandat med grekisk yoghurt och toppat med färska jordgubbar. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Pavlova, 8 portioner6 rumsvarma äggvitor3 dl strösocker2 tsk maizenastärkelse1 tsk citronjuiceDekoration:3 dl vispgrädde1,5 dl grekisk yoghurt2 tsk vaniljsocker0,5 liter jordgubbar eller andra bärMyntaGör så här:1. Sätt ugnen på 175 grader.2. Vispa äggvitorna tills det formas mjuka toppar.3. Tillsätt sockret lite i taget medan du fortsätter att vispar. Fortsätt vispa tills marängen är slät och glansig. Känn med fingertopparna att sockerkristallerna löst upp sig.4. Tillsätt maizenastärkelse och ättika/vinäger och vispa tills välblandat.5. Klä en plåt med bakplåtspapper och klicka ut marängen och forma till en hög botten på cirka 20 cm i diameter.6. Baka i nedre delen av ugnen i 5 minuter på 175 grader, sänk sedan graderna till 125 och grädda ytterligare 60 minuter.7. Stäng av ugnen och låt botten svalna i ugnen.8. Vispa grädden med vaniljsockret. Blanda i den grekiska yoghurten. 9. Fördela yoghurtgrädden över hela botten och dekorera med jordgubbar och mynta. Vill du ha fler recept på vad du kan baka med jordgubbar så hittar du massor av inspiration här: Baka med jordgubbar