Annons

Glad Midsommar!

Jag vill passa på att hälsa alla en riktigt glad midsommar! Jag är precis hemkommen från inspelningarna av Hela Sverige Bakar där jag åkt mellan Hofors och Taxinge senaste månaden. Det har varit otroligt roligt och jag har jobbat med världens bästa gäng! Hur roligt det än är så är jag också supertrött så nu ska jag ta några dagar ledigt och fira midsommar med vänner och familj och njuta lite av sommarvärmen.

Annons

Annons

Jag vill passa på att tacka för alla hejarop och grattis för köpet av FIKET också! Både jag och Linda är helt överväldigade av alla respons och vi längtar efter att börja fixa och dona inför öppningen den 24e augusti!

café i Hofors

Så nu tar vi midsommar och njuter och jag önskar er alla massor av sol, värme och mys med nära och kära!

Annons

Brittatårta, Fredrik och flickornas tårta, kärt barn har många namn!

Det är många som är sugen på denna nu, den perfekta midsommartårtan! Receptet hittar du här: Pinocchiotårta

Dela på:

Kommentarer till “Glad Midsommar!”

  1. Lotta skriver: 21 juni, 2019

    Glad Midsommar!
    Och grattis även till köpet av Fiket! Så kul!


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar