Annons

Glad påsk!

Glad påsk! Jag vill bara passa på att önska alla en riktigt glad och skön påsk! Nu har jag snart varit en månad här hos Allers och jag stormtrivs!

Just ni befinner vi oss i Floby för att fira påsk med Emils familj. Jag älskar att vara här, väldigt lugnt och skönt. Det enda jag inte gillar är att det tar 5 timmar i bilen och det är lite längre än vad jag egentligen klarar av att sitta still 🙂 När vi kom fram igår så stack vi ut och sprang lite bland åkrar och fält.

Annons

Annons

Hoppas att du får en skön ledighet med mycket gott! Här hittar du massor av tips om du vill baka något gott idag: Baka till påsk

recept på påskgodis och vad du kan baka till i påsk

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

Dela på:

6 kommentarer till “Glad påsk!”

  1. Camilla.L74 skriver: 31 mars, 2018

    Glad Påsk till er med!


  2. Camilla.L74 skriver: 31 mars, 2018

    Glad Påsk till er med!


  3. Fredriks Fika skriver: 31 mars, 2018

    Glad påsk! <3 Spännande med auberginesill! Du får berätta hur det smakar!


    1. Lotta skriver: 1 april, 2018

      Det smakade rätt bra faktiskt! Fast jag var lite snål med smaksättningen, så det blev lite ”tamt”. Receptet var senap, jag delade upp hälften och tog vitlök i den andra. Hade dessvärre bara vitlökspulver upptäckte jag. Men mer senap/vitlök/annan smaksättning blir det bättre, och jag tror creme fraiche blir godare än grädde. Mer krämigt.
      Ska definitivt göra igen! Fast jag ser det mer som aubergineröra än sill…receptet var från Mitt kök.


  4. Fredriks Fika skriver: 31 mars, 2018

    Glad påsk! <3 Spännande med auberginesill! Du får berätta hur det smakar!


    1. Lotta skriver: 1 april, 2018

      Det smakade rätt bra faktiskt! Fast jag var lite snål med smaksättningen, så det blev lite ”tamt”. Receptet var senap, jag delade upp hälften och tog vitlök i den andra. Hade dessvärre bara vitlökspulver upptäckte jag. Men mer senap/vitlök/annan smaksättning blir det bättre, och jag tror creme fraiche blir godare än grädde. Mer krämigt.
      Ska definitivt göra igen! Fast jag ser det mer som aubergineröra än sill…receptet var från Mitt kök.


Annons

Laddar