Annons

Gott nytt år! Välkommen 2020!

Gott nytt år! Jag vill bara passa på att tacka alla ni goa läsare här på bloggen för ett riktigt roligt år! Det har bakats och lagats mat för fulla muggar här hemma och jag är så tacksam att jag får jobba med det som jag tycker om allra mest! Här kommer en liten kort sammanfattning av vad som hänt 2019!

Annons

Året började med att jag byggde om mitt kök, en dröm jag har haft länge att få bygga ett kök precis så som jag vill ha det! Mer bilder hittar du här: Fredriks kök

Massor av tips på vart du hittar allt till ditt nya kök!

Jag gästade Jessica Frejs pod, Vad ska du bli när du blir stor, och även Camilla Hamid och Brinken bakars pod – Tillåt kakor.

Annons

2019 var jag och jobbade med inspelningen av Hela Sverige Bakar igen, världens bästa sommarjobb!

Lilla Lovis har fyllt ett år under 2019. Då ”bakade” jag en liten tårta med blodpudding, falukorv och leverpastej. Hundtårta

baka till hund

Under 2019 kom min tredje bakbok Matbröd ut. Det känns så häftigt att jag har fått göra tre bakböcker, och den fjärde boken är på gång! Här hittar du alla mina böcker: Fredriks Fikas böcker (Annonslänk)

Annons

Jag råkade köpa ett Fik 🙂 Kanske inte det mest genomtänkta då jag aldrig hinner vara där… Men man ska ju testa allt, minst en gång.

 

Jag och Emil gjorde en drömresa till Rom! Jag har alltid velat åka dit och se Colosseum och det var så otroligt häftigt! Här kan du läsa mer om resan: Rom

Annons

Jag har jobbat med Ankarsrum hela året och vi hängde tillsammans på Bak och Chokladfestivalen!

När jag inte bakat, fotat, skrivit bok, jobbat så har jag lagt så mycket tid jag bara kan på att vara ute i skogen med Lovis, det är där jag får mest inspiration!

Igen, tack för detta år och nu kör vi full fart mot 2020, och jag kan lova att det blir ful fart 🙂 Nästa bok kommer ut redan i maj! (Som jag knappt börjat med, så det blir full fart direkt efter nyår!

Gott slut och gott nytt 2020!

 

Annons
Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar