Annons

Gräddstuvade kantareller på toast!

Det här alltså, lyxigaste toasten jag någonsin gjort! Nyplockade kantareller som jag stekte på med smör och lite gul lök. Jag hade en skvätt grädde hemma som jag hade på i slutet och nu vill vi bara ha ännu mer gräddstuvade kantareller!

Annons

Gräddstuvade kantareller på toast

0,5 liter rensade kantareller
1 liten gul lök
2 msk smör
2 dl grädde
salt och peppar
4 skivor formfranska

Annons

Gör så här:
1. Dela på svamparna som är stora, små kan vara precis som de är. Finhacka löken.
2. Förväll svamparna i en torr stekpanna, låt vattnet koka bort helt.
3. Tillsätt smör och lök och stek tills svamp och lök blir gyllene.
4. Tillsätt grädden och låt sjuda i några minuter tills stuvningen tjocknat. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera på rostat bröd, eller stek på bröden med lite smör i stekpannan (Det blir ännu godare!)

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

Älskar du också kantareller hittar du fler goda recept här: Kantareller

Annons

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar