Annons

Hejdå Maquet, tack för allt!

Igår var min sista dag på Maquet Critical Care AB! Efter 7 år och 2 månader så var det dags för mig att göra något nytt! Jag började på Maquet hösten 2008 på HR-avdelningen och har haft 7 helt otroliga år.

Annons

Jag har lärt mig så otroligt mycket både som människa och som Personalvetare.

18122015-_MG_7347

Igår hade mina underbara kollegor avtackning för mig och jag kan lova att tårarna brände i ögonen, men jag lyckades hålla mig ifrån att få ett totalt tokgråt 🙂

Jag vill verkligen tacka var och en för de otroligt fina presenterna, och som ni ser så vet de precis vad jag gillar 🙂 Blått, vitt och bubbel! Om jag börjar gå in på namn så kommer jag inte kunna sluta, för det finns så otroligt mycket gott att säga om alla. Men jag måste ändå tacka för den fina sången jag fick av min kollega Anna! Min kollega och bff på Maquet, vi har verkligen pratat, skrattat och gråtit och kivats de senaste åren, världens bästa kollega! Kika här så får du se sången hon skrev!

18122015-_MG_7369

Jag kan inte hålla mig från att tacka Jacqueline också, en av de nyaste på HR-avdelningen som jag hängt med mycket på luncherna senaste året. I höstas så var hon på jakt efter ekollon som hon ville ha till en vas och som skulle gro. Vi har en ek precis utanför oss så jag fixade det åt henne. Igår på avtackningen så fick jag en vas och även ett av ekollonen spm hon grott upp! Jag blev så otroligt rörd!

18122015-_MG_7359

Vi ska ju som sagt flytta till en ombyggd kyrka, och så fick vi det här fina grytunderlägget:

Annons

Bless this house, oh lord we pray. Make it safe, by night and day.

Kan det vara den mest passande presenten någonsin? 🙂

18122015-_MG_7362

Så jag vill verkligen tacka för allt fint jag fått, och jag kommer att ha med er i mitt hjärta för alltid! Känner mig fortfarande helt överväldigad över alla fina ord! Jag lovar att jag kommer och hälsar på!

18122015-_MG_7347

Nu börjar ett nytt kapitel, och jag ska bli egenföretagre! Jag har redan startat ett litet AB som heter Fredriks Fika & HR AB, där jag kommer jobba med både bakning, fotografering och även konsulta inom HR. Det ska bli så spännande!! Mer om det kommer du såklart få se här på bloggen!

 

 

 

 

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar