Annons

Hela Sverige Bakar 2019

Just nu pågår inspelningarna av Hela Sverige Bakar 2019 och jag är på plats 🙂 Jag skulle vilja kalla detta världens bästa sommarjobb! Jag jobbar med produktionen bakom kameran. Jag har fått många frågor om jag är med i år igen och så är det inte, man får bara vara med en gång och tävla. Jag har en titel som heter bakexpert och jag har koll på alla deltagares recept och när de bakar så att vi tittare får massor av härliga baktips och inte missar några häftiga saker!

Annons

Annons

Är ni ute i Taxinge så säg gärna hej! Fantastisk miljö att vara i och så har vi kakslottet såklart, massor av goda kakor och tårtor.

Dela på:

Kommentarer till “Hela Sverige Bakar 2019”

  1. Lotta skriver: 22 maj, 2019

    Så kul!
    Matprogram är jag inte så intresserad av (Sveriges mästerkock) men BAK!!!
    Kul också att det är lättare att kommentera!


Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/podd-med-jessica-frej/