Annons

Hela Sverige Bakar Junior!

Ikväll måste du kika in på Hela Sverige Bakar Junior! Då kommer bland annat jag vara med och baka med de duktiga juniorerna! Jag bakar med härliga Thelma som har bloggen Thelma bakar

hela sverige bakar junior

Här är lite blandade bilder från dagen 🙂 Det var så otroligt roligt att komma tillbaka till tältet och baka en dag!

hela sverige bakar junior

Vi som överraskade juniorerna var föredetta vinnare och så jag och Jonnha 🙂

hela sverige bakar junior

Vi fick först gömma oss i ett litet hus bredvid tältet så att de inte såg oss, jag kan lova att det var tjattrigt! Caroline Ahlqvist, Jonnha Hagenllöf Arabi, Jag, Linus Larsson och Christina Gyllner. 

hela sverige bakar Tilde

Det blev ett kärt återseende med alla man kände igen 🙂 På riktigt, jag skulle vilja ha ett eget tält där jag kan stå och baka! Det behöver inte vara en massa kameror och sånt, bara ett ljuvligt tält som man kan stå ute och baka på sommarmånaderna!

hela sverige bakar junior

AnnonsSå vad du än gör så missa inte kvällens avsnitt! Jag vill ju inte säga för mycket, men kika på bilden nedan så får du se vad för smarrigt som Thelma bakar!

Hela Sverige Bakar Junior

hela Sverige Bakar Junior

Här ovan är en bild när vi träffas 🙂 En riktigt trevlig tjej som är grym på at baka! De andra tävlande var också så himla goa! Hela Sverige Bakar är verkligen ett roligt program, och jag är så stolt över att jag har fått vara med där!

hela sverige bakar

Här är en bild innan allt sätter igång.

Annons
Annons

Det man inte ser på tv är att det är ett helt team av folk som ställer i ordning allt, diskar, filmar, har koll på ljudet och allt omkring! Det är också så vackert vid Taxinge slott och omgivningarna! Har du vägarna förbi så är det verkligen värt ett besök!

Annons
Dela på:

Annons

Laddar