Annons

Hemgjord glögg till advent

Nu är glöggen klar och upptappad på flaska! Det är verkligen så häftigt att man kan göra något som blir så gott alldeles själv! Receptet jag använde hittar du här: Hemgjord glögg

hemgjord glögg

Jag lånade en hävert från mormor och morfar när jag tappade upp glöggen på flaska och det blev ganska precis 5,5 liter glögg.

Annons

Flaskorna köpte jag på Rusta och piffade upp dem med min gamla dymo och lite sidenband jag hade i en pyssellåda. Emil tyckte det blev lite coca-cola över det hela 🙂

hemgjord glögg

Jag provsmakade glöggen med lite Saffranslängd med vit choklad och julkänslorna slog i taket! 🙂 Glöggen smakar verkligen precis sådär man vill att glögg ska smaka, mycket julkryddor och lite apelsin för den där citrustonen. Har du inte testat att göra egen glögg så kan jag verkligen rekommendera det! Det är en perfekt gå-bort-present!

glögg recept

Recept på hemgjord glögg hittar du här: Hemgjord glögg

hemgjord glögg

Annons
Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar