Annons

Hemmagjord hallonsylt, 1000 gånger bättre än köpt!

För dig som tycker att sylt är något avancerat så måste jag bara säga, ni har fel! Sylt är så plättlätt att det är löjligt!. Idag behövde jag t.ex sylt till mina kakor, hepp, på 10 minuter hade jag färdig sylt!

IMGP7409

Jag har alltid frysen full med bär, både sådana jag plockat själv och sådana jag köpt.

Annons

Gör jag t.ex pannkakor vill jag alltid ha rårörda bär till, då är det bara att ta fram den mängd jag vill ha, pudra lite florsocker på och låta tina upp, HEPP Rårörda bär som smakar gudomligt!

När jag kokar sylt så använder jag sådant syltsocker med pektin, vill du ha en fast sylt så använder du 50/50 socker och bär, kokar ett par minuter, HEPP, färdigt! För en lösare sylt, använd mindre socker, så galet enkelt!

Så du som köper färdig sylt som är utblandad med äppelmos, extra E-ämnen och färgmedel, sluta upp med det genast! Gör din egen, så kommer du att få en så mycket godare upplevelse vad än det är du vill ha sylten till.

Godare sylt till folket!

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar