Annons

Imorgon öppnar vi Fiket!

Det ekar lite tomt på nya inlägg här på bloggen, det beror helt på att jag är på Fiket från morgon till kväll just nu 🙂 Vi har målat, spacklat, inhandlat ny inredning och fejat oavbrutet i flera veckor. Just nu tar jag en snabb paus för att bara ge en liiiiten sneak peak på vad man kommer få se imorgon! Vi har öppet mellan 09.00-15.00 imorgon, sen öppnar vi som vanligt på måndag klockan 07.00 med frukost. Det ska bli sååå roligt att äntligen öppna!

Annons

Jag har provbakat en massa och en bulle som vi kommer ha imorgon är antagligen världens godaste kardemummabulle! Massor av smör, och MASSOR av kardemumma!

Fiket ligger i Hofors på Faluvägen 11.

Annons

En del som är helt ny är inredningsdelen, det är Linda som har haft mest ansvar för den och jag tror jag kommer vara den som shoppar mest, så mycket snyggt!

Igår vid 22-tiden på kvällen så satt jag och packade tepåsar med massor av goda teer som vi valt ut speciellt till Fiket.

Igår hade vi även kaffekurs med Zoegas kaffe, så här ska det skummas mjölk för fulla muggar!

Annons

Här nedan är en liten sneak peak på serveringen, men jag lovar att dela med mig av massor av fler bilder! Vi har lite piff och fix innan vi är helt klara 🙂

Fiket kommer att vara öppet måndag-fredag 07.00-17.00 och lördagar 09.00-15.00, söndagar har vi stängt.

Hoppas vi ses på Fiket! Du kan även följa vår Instagram @fiket_ och Facebooksida: Fiket i Hofors

 

 

Annons

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar