Annons

Jag är nominerad till Årets Bästa Bakblogg 2014!!!

Vilken överraskning jag fick på jobbet idag! Mellan mina möten på jobbet så såg jag ett missat samtal från Sebastien Boudet! = Brödpassion

matbloggspriset_logo_text_001

Efter att vi ringt om varandra några gånger så fick vi till slut tag på varandra, och han meddelade att jag är nominerad till Årets Bästa Bakblogg 2014!!! Jabadabadooo, tjohoo och happydance!!!! Jag blev så otroligt glad, stolt och rörd! Känslan av att bli sedd är total skulle jag kunna sammanfatta det med! 🙂

sebastien

Ovan är Sebastien i full fart med brödbakning!

Matbloggspriset delas ut den 6 november på Mitt Kök-mässan! Det är totalt 5 stycken som nominerade, men vilka det är vet jag inte än!
Jag är så stolt över att vara nominerad, så bara det är en vinst i sig! Jaja, så säger väl alla bara för att man ska visa sig från sin sportsliga sida, men jag menar det verkligen.

Annons

Att bli nominerad till ett pris för sin bästa hobby, det är obeskrivligt roligt!!

Kika in på http://matbloggspriset.se/ och där kan ni även nominera till folkets val, där är det ni som bestämmer vilken blogg ni tycker är bäst. In och rösta, det betyder mycket för alla som håller på med bloggar!

20141008_163910-kdcollage

Nu ska jag fira med att baka en riktigt god mjuk kaka! Självklart kommer den upp här på bloggen inom kort 🙂 Skickar ut en stor kram också, är så himla glad just nu!

Annons
Dela på:
Annons

Laddar