Annons

Jag har köpt ett bageri!

Nu har jag en riktigt stor nyhet! Jag har köpt ett bageri tillsammans med Linda Ahlsén! Köpet blev väldigt spontant och sååå kul! Älskar när det bara händer saker och nu är vi båda så pepp på att öppna! Bageriet ligger i Hofors och jag och Linda kommer nyöppna det den 24 augusti. Bageriet heter just nu Bakerian, men vi kommer döpa om och sätta vår egen prägel på det och just nu kallar vi det FIKET.

Annons

café i Hofors

Annons

Linda har tidigare ägt ett annat bageri i Hofors så det känns verkligen tryggt att öppna med just med henne, och våra medarbetare är proffs på både att baka och kan stället så den som har mest att lära sig är nog jag 🙂 Jag bakar ju sällan fler än 24 bullar, och nu ska man kanske göra minst 240, och snabbt! Linda har även drivit både blomsterhandel och butik tidigare, så det kommer bli lite annat smått och gott hos oss också! Vi har sagt att första året så ska vi verkligen testa allt och vi har massor av drömmar och planer. Du kan hänga med på allt på Instagramkontot @FIKET_

Nu ska vi planera, fixa och dona fram till nyöppning! Hoppas att vi ses i Hofors!

Annons
Dela på:

Annons

Laddar