Annons

Jag testar att bli en dragqueen!

I helgen var det ju Halloween och i år kom våran kompis Patrick hit från Stockholm för att göra en extreme makeover på oss 🙂 Vi testade helt enkelt att bli dragqueens! Du kan se hela förvandlingen på klippet här nedan. Vi har sett alla säsonger av Rupauls Dragrace och det är ju bara så kul, och såklart har vi undrat hur vi själva skulle se ut?

Annons

Det var verkligen mycket jobb så stor eloge till alla som arbetar som Dragqueens! Lösnaglarna kunde jag bara ha på mig 15 minuter innan jag var tvungen att ta av dem, jag skulle ju fota och lyckades inte lista ut hur jag skulle få på kameran med naglarna på hahaha. Att gå i högklackat ska vi inte prata om… Kolla till slutet på klippet här nedan så får du se!

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika

Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Man kan ju inte testa drag utan att ha en Lip sync for your life 😂 @laperrelli #hero #lipsyncbattle #rupaulsdragrace #dragqueen #smink #trans

Ett inlägg delat av Fredrik Nylén (@fredriksfika)

Jag var såklart tvungen att göra en Lip sync for your life också 🙂

Här är före och efterbilder. Patrick gjorde verkligen en otroligt jobb!!

Annons

 

 

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar