Annons

Julklappstips – Kökets Box

I SAMARBETE MED KÖKETS BOX
En smällkaramell fylld med godsaker långt in på nästa år! Det måste väl vara den perfekta julklappen, och det här är vad min mormor och morfar får i år. Kökets box är smällfylld med godsaker som inspirerar hemma i köket.

Annons

De önskar sig aldrig något i julklapp, och de älskar att testa nya smaker, så det här är den perfekta presenten till dem!

En smällkaramell fylld med godsaker från kökets box

Det bästa är att du kan göra den här julklappen hemma på en gång. Beställ en prenumeration här: Kökets box, skriv ut det fina presentkortet och sedan kan du slå in den i en rolig smällkaramell och stoppa med lite hemgjort godis!  Just nu får du en prenumeration på tre månader för 299 kr istället för 349 kr om du använder koden FREDRIKSFIKA, giltigt till 31 december.

kökets box är den perfekta julklappen

Annons

En smällkaramell a la Kökets Box

Du behöver:
2 Silkespapper
Hushållspappersrulle
Tejp
Snöre
Ett presentkort från kökets box
Godis, jag använde hemgjord smörkola 🙂

Gör så här:
1.  Sätt en liten tejpbit i mitten på varje långsida så att papperna stannar på plats.
2. Markera ut där rullen ska vara. Vik pappret, börja i ena kortsidan och vik upp båda silkespapprena ca 1 cm. Vik tillbaka på samma sätt från andra hållet. Vänd på papprena och vik lika långt från andra sidan.
3. Klipp de uppvikta kanterna i cm–breda bitar.
4. Fyll hushållspappersrullen med presentkortet och godis.
5. Fäst rullen på änden av papperet och rulla ihop, avsluta med att fästa papperet med lite tejp. 6. Knyt snöre så att man kan hänga den i granen!

gör en smällkaramell med julklappar

Det är verkligen enkelt att göra egna smällkarameller, och jag älskar att fylla dem med godsaker! Det är extra roligt att ge bort ett presentkort på det här sättet, speciellt när jag vet att det är något mormor och morfar uppskattar!

kökets box julklappstips

Hoppas det här hjälper till i julklappsjakten! Jag tycker det är perfekt eftersom mat alltid går åt, så bättre än att köpa en present som de ändå inte kanske vill ha. Det måste ju inte vara en present till någon annan heller, det går utmärkt att beställa en julklapp till sig själv 🙂

Läs mer om kökets box och prenumerationen här: Kökets box

prenumeration på kökets box

 

Annons
Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar